Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Becuri Far Cu 3 Ani Garantie

publicat in: Blog // publicat pe: 23.08.2017

In domeniul auto, utilizarea dispozitivelor luminoase este strict reglementata si trebuie sa ai in vedere respectarea conditiilor minimale, dar si neinstalarea de lumini suplimentare care ies din specificatiile sistemului electric al masinii, nu doar din cauza amenzilor de care esti pasibil, ci pentru ca te expui anumitor pericole.

Obiceiul unor soferi de camioane de a-si captusi autovehiculele cu fel si fel de lumini suplimentare este unul extrem de periculos, atat din punct de vedere al suprasolicitarii circuitului electric, cat si din perspectiva sigurantei pe drumurile publice, ceilalti participant la trafic pot fi orbiti, ceea ce poate duce la accidente grave.

image001

Iluminarea eficienta a drumului noaptea se defineste prin a avea suficienta lumina pentru a vedea clar directia de mers, pentru a fi vazut, fara ca lumina sa-i orbeasca pe ceilalti soferi. In acest scop, trebuie sa mentinem curate si in perfecta stare de functionare toate dispozitivele de iluminare auto.

Sezonul rece, noptile lungi, conditiile de vizibilitate scazuta, ne obliga sa acordam o atentie sporita luminilor auto, care nu se folosesc doar pentru a lumina drumul in fata pe timp de noapte, sunt numeroase situatii in care acestea se utilizeaza pe timp de zi.

Luminile de intalnire sau de drum sunt obligatorii in timpul zilei, pentru toate autovehiculele care se deplaseaza pe autostrazi, drumuri expres si drumuri nationale Europene, cand circulati prin tunel sau atunci cand ninge, ploua torential, ori in alte conditii de vizibilitate redusa. Pe timpul noptii, luminile de intalnire se folosesc la apropierea a doua vehicule care circula din sensuri opuse, sau daca va apropiati de un autovehicul care circula in fata dumneavoastra.

Farurile si lumnile de ceata se folosesc in timpul zilei, cand vizibilitatea este redusa, iar pozitiile le aprinzi pentru a te asigura ca esti vazut in zilele innorate, cu lumina naturala slaba.

Luminile laterale si cele pentru numarul de inmatriculare trebuie sa fie aprinse la apus si la rasarit, momente ale zilei cand lumina naturala este insuficienta.

Lampile indicatoare de directie se activeaza la punerea in miscare a vehiculului, pentru semnalizarea schimbarii directiei sau la oprirea autovehiculului.

Mijloacele de avertizare luminoasa se folosesc inaintea efectuarii oricarei manevre sau pentru evitarea unui pericol imediat (nu oricand avem chef), lampile de franare se activeaza la apasarea pedalei de frana sau in situatia opririi, impreuna cu lampile indicatoare de directie.

In momentul de fata, cea mai buna optiune in ceea ce priveste luminile auto, sunt becurile LED, care au urmatoarele avantaje de necontestat:

durata de viata ridicata (o varianta maxima estimeaza viata unui bec LED, la 50.000 ore de functionare, adica aproximativ 30 de ani de utilizare zilnica tip de 6 ore);
consumul mic de energie, in aceleasi conditii de intensitate a luminii;
pornire instantanee la intensitatea maxima a luminii;
pornirile si opririle frecvente nu influenteaza viata becurilor LED;
sunt foarte rezistente la socuri mecanice, vibratii, temperatura si umiditate.
Avand in vederea toate acestea, este cat se poate de clar ca viitorul in domeniul auto apartine iluminarii LED, desi in prezent sunt o dotare standard doar pe modelele premium.

Inconvenientul determinat de costul mai mare de achizitionare, este compensat de solicitarea mai redusa a sistemului electric si de evitarea situatiilor neplacute determinate de nefunctionarea becurilor (timp pierdut cu schimbarea acestora sau in cazul in care esti tras pe dreapta, amenzi). Acest inconvenient poate fi diminuat prin achizitionarea acestora in cadrul unor oferte sau promotii.

Auto-Truck vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta unica in piata auto – de 3 ani garantie (?) pentru faruri si becuri auto LED, valabila DOAR IN PERIOADA 13-21.12.2016, in limita stocului disponibil.

Grabiti-va, nu vreti sa ratati aceasta oferta!

Becuri Far Cu 3 Ani Garantie

Coduri echivalente

ACCESORII PENTRU FRANA DISC
Cod QB1056
Stoc : 1
Preț 20,00 Lei
Stoc : 1
ACCESORII PENTRU FRANA TAMBUR
Cod QB0623
Stoc : 1
Preț 73,00 Lei
Stoc : 1
ACCESORII PENTRU FRANA TAMBUR
Cod QB0710
Stoc : 1
Preț 83,00 Lei
Stoc : 1
Cod A9016100646
Stoc : 1
Preț 310,00 Lei
Stoc : 1
DISC FRANA FATA ABS UNIVERSAL
Cod 21180
Stoc : 1
Preț 33,00 Lei
Stoc : 1
AUTO TRUCK
Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, RENAULT si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 4 locatii offline (Timisoara – sediu, Timisoara – depozit str. Closca, Baia Mare – depozit, Radauti – depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

powered by teamshare
© Copyright 2019 Auto Truck
designed by headstart.ro
Nou
Cod 5454130403122
Stoc : 0
Preț 359,00 Lei
Stoc : 0
Nou
Cod BL556400048
Stoc : 0
Preț 360,00 Lei
Stoc : 0
Nou
ACUMULATOR
Cod PM610047068BL
Stoc : 0
Preț 738,00 Lei
Stoc : 0
Cod LCC9200
Stoc : 0
Preț 84,00 Lei
Stoc : 0
Cod PH313
Stoc : 0
Preț 163,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03011
Stoc : 0
Preț 424,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03019
Stoc : 0
Preț 599,00 Lei
Stoc : 0