Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

„Iarna nu-i ca vara!”

publicat in: Blog // publicat pe: 15.11.2017

„Iarna nu-i ca vara!”

Imaginea de mai sus contrazice citatul „Iarna nu-i ca vara!”, insa in lumea camioanelor, sigur „Iarna nu-i ca vara!” .

Pentru un transport in bune conditii si, pentru ca incarcatura camionului sa ajunga la timp, iar clientul sa fie multumit, este nevoie de o pregatire corespunzatoare pentru iarna a camionului:

Verificarea instalatiei de incalzire stationara – sirocoul;
Verificarea lichidului de răcire (antigel) şi densitatea acestuia;
Verificarea starii acumulatorilor, bornele acestora şi nivelul de încărcare;
Existenta lanturilor antiderapante, precum si lopata pentru zapada;
Verificarea starii cauciucurilor;
Verificarea starii ştergătoarelor, respectiv a lamelelor, diuzelor şi a nivelului de lichid spălător de parbriz pentru iarna;
Inlocuirea filtrului uscator si adaugarea solutiei antiinghet WabcoThyl pentru instalatia de aer.
Intamplator, am constatat cat de importante sunt aceste verificari la o halba de bere cu Nelu.
Nelu este un sofer care strabate Europa, si nu numai.

Intr-una din cursele spre Germania, inevitabil a trebuit sa traverseze Austria, deoarece mai toate drumurile spre vestul Europei trec prin Austria. Zapada acoperise in intregime autostrada si bineinteles autoritatile au pus filtre pentru a verifica daca participantii la trafic au lanturi antiderapante in dotare.

Nelu, fiind un sofer trecut prin asemena situatii, nu a fost surprins, avand in dotare lanturi pentru zapada. Totusi, in momentul verificarii, a fost instiintat ca este pasibil de amenda de la 300 la 5000 de euro, deoarece lanturile antiderapante din dotarea camionului nu corespund standardelor din Austria.

Cerand explicatii, i s-a spus ca lanturile antiderapante tip” scarita”, asa cum erau cele din dotarea lui Nelu, sunt interzise pe drumurile din Austria, lanturile pentru zapada acceptate fiind in forma de romb.

Ca urmare, Nelu a fost nevoit sa sune la sediul firmei in Timisoara si sa ceara sa i se aduca lanturi antiderapante corespunzatoare, in caz contrar nu ar fi putut pleca din parcarea unde se instituise filtrul pentru verificarea lanturilor pentru zapada.

Probabil pretul mai mic in cazul lanturilor antiderapante tip scarita a determinat decizia de a dota camionul lui Nelu cu aceste lanturi. Pana la urma s-au dovedit niste lanturi pentru zapada mai scumpe, daca luam in calcul cheltuielile generate de deplasarea din Timisoara a unui coleg cu lanturi antiderapante corespunzatoare.

Astfel, Nelu nu a putut continua drumul si nu a putut ajunge la destinatie in timpul stabilit cu beneficiarul transportului.
Pentru a nu trece prin asemenea situatii, asigura-te ca ai camionul dotat cu lanturile antiderapante corespunzatoare.

„Iarna nu-i ca vara!”

Coduri echivalente

AUTO TRUCK
Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, RENAULT si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 4 locatii offline (Timisoara – sediu, Timisoara – depozit str. Closca, Baia Mare – depozit, Radauti – depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

powered by teamshare
© Copyright 2019 Auto Truck
designed by headstart.ro
Nou
Cod 5454130403122
Stoc : 0
Preț 359,00 Lei
Stoc : 0
Nou
Cod BL556400048
Stoc : 0
Preț 360,00 Lei
Stoc : 0
Nou
ACUMULATOR
Cod PM610047068BL
Stoc : 0
Preț 738,00 Lei
Stoc : 0
Cod LCC9200
Stoc : 0
Preț 84,00 Lei
Stoc : 0
Cod PH313
Stoc : 0
Preț 163,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03011
Stoc : 0
Preț 424,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03019
Stoc : 0
Preț 599,00 Lei
Stoc : 0