Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Sa mearga treaba ca unsa!

publicat in: Blog // publicat pe: 14.11.2017

Doresti sa mearga ca uns?… va trebui sa alegi uleiurile potrivite pentru autovehiculele si utilajele flotei tale.
Poate parea un subiect cunoscut de toata lumea, dezbatut si arhidiscutat, insa cu toate acestea intalnim multe cazuri ca si cele din imaginile de mai jos:

Acest articol este destinat sa aduca la cunostinta importanta alegerii lubrifiantilor potriviti si nu pentru a promova un brand anume de ulei.

Iti sugerez sa consulti un specialist (unul din consilierii Auto-Truck) atunci cand ai nevoie de lubrifianti, iti va recomanda uleiul potrivit pentru necesitatea pe care o ai.
Daca uleiul este recomandat corect, intervalul de timp dintre schimburi respectat, sigur nu vei gasi asa ceva in motorul tau.
Mai mult, alegerea corecta a uleiului va optimiza costurile de exploatare a flotei tale.
La fel de importanta este si alegerea uleiului pentru cutia de viteze sau a uleiului hidraulic si a unsorilor (vaseline).
Cutia de viteze este foarte importanta la un vehicol, asigura utilizarea puterii generate de motor.
Contaminarea uleiului cu pilitură de fier, cu așchii sărite de pe pinioane sau alte mecanisme apar in orice ulei din cutia de viteze și atunci este indicat să fie schimbat.
Avand in vedere importanta cutiei de viteze, trebuie sa te asiguri ca schimbul de ulei este facut cu uleiul recomandat cutiei de viteze din dotare.
Intervalul de timp pentru schimb este determinat de modelul cutiei, de modul de exploatare (mașini de distribuție, de transport, de constructii, autoturisme personale).
Pentru a te asigura că transmisia mașinii tale va funcționa corespunzător, iti recomand să respecți indicațiile specifice uleiului pentru cutie de viteze din partea producătorului mașinii, cum apar ele în cartea tehnică a masinii, insa pentru siguranta cutiei de viteze iti recomand consultarea unui specialist.

Sa mearga treaba ca unsa!

Coduri echivalente

AUTO TRUCK
Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, RENAULT si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 4 locatii offline (Timisoara – sediu, Timisoara – depozit str. Closca, Baia Mare – depozit, Radauti – depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

powered by teamshare
© Copyright 2019 Auto Truck
designed by headstart.ro
Nou
Cod 5454130403122
Stoc : 0
Preț 359,00 Lei
Stoc : 0
Nou
Cod BL556400048
Stoc : 0
Preț 360,00 Lei
Stoc : 0
Nou
ACUMULATOR
Cod PM610047068BL
Stoc : 0
Preț 738,00 Lei
Stoc : 0
Cod LCC9200
Stoc : 0
Preț 84,00 Lei
Stoc : 0
Cod PH313
Stoc : 0
Preț 163,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03011
Stoc : 0
Preț 424,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03019
Stoc : 0
Preț 599,00 Lei
Stoc : 0