Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Sirocou – sistem ingenios de incalzire stationara

publicat in: Blog // publicat pe: 15.11.2017

Sirocou – sistem ingenios de incalzire stationara

Aceasta solutie ingenioasa care ne ofera un confort sporit si eficienta crescuta mai ales pe timpul noptii este posibila datorita tehnologiei de incalzire cu motorul oprit. Temperatura din cabina unui camion ramane optima chiar si atunci cand motorul este oprit.

sirocou
Sistemele de incalzire stationara ofera soferilor de camion (si nu numai) caldura si confortul necesar deplasarilor, in special celor de lunga perioada. Poti beneficia de acest confort termic sporit prin instalarea sistemului de stationare numit si „sirocco”. Acest sistem este, de fapt, un incalzitor suplimentar.

Este ca un fel de minicentrala care incalzeste aerul din interiorul masinii folosind ca si combustibil motorina, un preincalzitor de aer, care functioneaza prin injectarea motorinei intr-o camera de ardere cu serpentina unde aprinde flacara si incalzeste aerul.

Minicentralele se alimenteaza la 12v sau la 24v. Aceste aparate pot fi pornite in mai multe moduri: automat sau comandate de un ceas, astfel incat fiecare sofer isi poate programa ora de pornire, temperatura sau durata de functionare.

Pentru ca exista doua tipuri de baza de incalzitoare stationare pentru camion: cele cu aer si cele cu apa, prioritatile tale ar trebui sa te indrume in alegerea unuia dintre aceste tipuri pentru vehiculul tau, insa este indicat sa tii cont si de cerintele tehnice si de spatiul necesar instalarii.

Initial, sistemul de incalzire nu a fost dezvoltat pentru masinile de strada, insa curand a devenit pretabil pentru orice tip de masina. Sistemul „sirocco” a fost conceput pentru masini mari: camioane, microbuze, autobuze, pentru cei care isi petrec multe ore la volanul masinii sau chiar innopteaza in cabine.

Aparatele sunt fiabile, inseriate individual, au garantie 1 an si nu se strica usor in timp. Auto-Truck asigura instalarea sirocourilor printr-un partener autorizat. Pretul porneste de la 2300 RON si creste in functie de caracteristicile pe care le prezinta.

Sirocou – sistem ingenios de incalzire stationara

Coduri echivalente

AUTO TRUCK
Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, RENAULT si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 4 locatii offline (Timisoara – sediu, Timisoara – depozit str. Closca, Baia Mare – depozit, Radauti – depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

powered by teamshare
© Copyright 2019 Auto Truck
designed by headstart.ro
Nou
Cod 5454130403122
Stoc : 0
Preț 359,00 Lei
Stoc : 0
Nou
Cod BL556400048
Stoc : 0
Preț 360,00 Lei
Stoc : 0
Nou
ACUMULATOR
Cod PM610047068BL
Stoc : 0
Preț 738,00 Lei
Stoc : 0
Cod LCC9200
Stoc : 0
Preț 84,00 Lei
Stoc : 0
Cod PH313
Stoc : 0
Preț 163,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03011
Stoc : 0
Preț 424,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03019
Stoc : 0
Preț 599,00 Lei
Stoc : 0