X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Confidentialitate

SC AUTO-TRUCK SRL cu sediul in str. Miresei, nr. 12A, Timisoara, Judetul Timis, inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J35/838/2001 avand cod unic de inregistrare RO14084923, se angajeaza sa va protejeze intimitatea. Respectam drepturile de confidentialitate ale vizitatorilor nostrii online si recunoastem importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra. Am adoptat o politica de confidentialitate la nivel de companie care sa indice cum colectam, stocam si folosim informatiile pe care ni le oferiti.

In conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la nume, numar de telefon, adresa e-mail, adresa si informatiile furnizate de Cookies vor fi inregistrate in baza noastra de date.

Prin completarea formularului de comanda/creare cont cumparatorul declara si este de accord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a www.autotruck.ro, si sa fie stocate/utilizate/prelucrate si transmise de catre SC AUTO-TRUCK SRL catre partenerii sai (agentii de marketing si publicitate, procesatori de plati, firme de transport).

 Atunci cand ne furnizati datele personale SC AUTO-TRUCK SRL le poate utilize in urmatoare scopuri:

- pentru a va usura procesul de comanda prin intermediul contului de client;
- prelucrarea comenzilor;
- pentru a ne ajuta sa cream si furnizam cele mai relevante informatii pentru dumneavoastra (oferte, newsletter, promotii) privind activitatea www.autotruck.ro;
- transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrative (privind schimbari aduse site-ului, modificari cont)

Prin utilizarea site-lui www.autotruck.ro sinteti de acord cu folosirea datelor personale de catre tedshoes.ro pentru scopurile descrise mai sus.

In cazul in care aveti intrebari legate de politica noastra, doriti sa faceti schimbari la datele de contact, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: office@autotruck.ro.

AUTO TRUCK
Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, RENAULT si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 4 locatii offline (Timisoara – sediu, Timisoara – depozit str. Closca, Baia Mare – depozit, Radauti – depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

powered by teamshare
© Copyright 2018 Auto Truck
designed by headstart.ro
Nou
Cod 5454130403122
La comanda
Preț 359,00 Lei
La comanda
Nou
Cod BL556400048
La comanda
Preț 360,00 Lei
La comanda
Nou
Cod PM610047068BL
La comanda
Preț 738,00 Lei
La comanda
Cod LCC9200
La comanda
Preț 84,00 Lei
La comanda
Cod PH313
La comanda
Preț 163,00 Lei
La comanda
Cod TEQ03011
La comanda
Preț 415,00 Lei
La comanda
Cod TEQ03019
La comanda
Preț 599,00 Lei
La comanda