Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Despre noi

Despre noi

 

AUTO-TRUCK este o firma înfiintata în anul 2001, specializata in distributia pieselor de schimb pentru autocamioane, autobuze si semiremorci. Flexibilitatea si profesionalismul sunt doua dintre calitatile noastre cele mai de pret. Acestea vin în întampinarea nevoilor clientilor nostri oferindu-le solutii potrivite. Suntem o echipa tânara si dinamica, ce mizeaza atât pe o imagine impecabila, cât si pe calitatile necesare în reprezentarea si promovarea unui produs.

 

Viziune

 

Ne propunem sa devenim numarul 1 in  furnizarea pieselor de schimb pentru autocamioane in Romania. AUTO-TRUCK îsi propune sa devina cel mai performant furnizor al pieselor de schimb pentru autocamioane din România, reusind acest lucru prin calitatea serviciilor si prin valorile companiei.

 

Valori

 

Integritate. Promitem ce putem face si facem ce promitem. 

Comunicare. Alegem o comunicare autentica, deoarece este un aspect foarte important. Suntem constienti ca orice cuvant gresit la adresa colegilor, firmei, clientilor sau concurentilor, ar putea duce la distrugerea credibilitatii firmei noastre. 

Profesionalism. Performanta ne mobilizeaza sa abordam orice solicitare cu un profesionalism care genereaza un maxim de profitabilitate pentru toti cei implicati.

Orientare spre client. Clientii se afla în centrul atentiei noastre, pentru ca ne pasa de ei. Investim timp si atentie pentru  intelegerea nevoilor lor, preocupându-ne constant sa depasim asteptarile acestora. 

Dinamism. Provocarile, oportunitatile de dezvoltare si performanta, ne mobilizeaza sa gasim solutii de impact. Suntem într-o continua schimbare si progres. 

Pasiune. Ne place ceea ce facem si ne implicam ca atare în fiecare solicitare venita catre noi.

Lucru in echipa. O echipa atinge mult mai usor tintele, de aceea noi lucram in echipa, atat ca si colegi, cat si cu partenerii nostri.

Bogatie. Suntem oameni bogati!.......si bogatia noastra nu consta in bani. Ea se bazeaza pe ce avem in interior si pe ce transmitem celor din  jur. Impactul nostru pozitiv definineste bogatia noastra. 

Respect. Fiecare om trebuie respectat si il vom respecta, chiar si pentru simplu fapt ca fiecare este unic.

Excelenta. Perfectionarea aptitudinilor ne da icredere ca acest proces va aduce beneficii extraordinare. 

 

Misiune

 

Suntem preocupati sa oferim solutii pentru a reduce costurile de intretinere a camioanelor, autobuzelor si semiremorcilor.

Fiind orientati spre clienti, urmarim sa adaptam permanent oferta noastra pentru a solutiona      prompt si profesional dorintele si exigentele în continua schimbare ale clientilor nostri.

 

Doriti sa aveti livrarile pieselor de schimb într-o maniera profesionista? AUTO-TRUCK este ceea ce cautati.

AUTO TRUCK
Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, RENAULT si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 4 locatii offline (Timisoara – sediu, Timisoara – depozit str. Closca, Baia Mare – depozit, Radauti – depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

powered by teamshare
© Copyright 2019 Auto Truck
designed by headstart.ro
Nou
Cod 5454130403122
Stoc : 0
Preț 359,00 Lei
Stoc : 0
Nou
Cod BL556400048
Stoc : 0
Preț 360,00 Lei
Stoc : 0
Nou
ACUMULATOR
Cod PM610047068BL
Stoc : 0
Preț 738,00 Lei
Stoc : 0
Cod LCC9200
Stoc : 0
Preț 84,00 Lei
Stoc : 0
Cod PH313
Stoc : 0
Preț 163,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03011
Stoc : 0
Preț 424,00 Lei
Stoc : 0
Cod TEQ03019
Stoc : 0
Preț 599,00 Lei
Stoc : 0